Sale!

GoPro Rechargeable Battery H5 -AABAT-001-EU-

1,990.00 ден 1,899.00 ден

Користете ја литиум-јонската батерија за полнење од 1220mAh како резервна или замена на       батеријата за вашиот GoPro.

1220mAh литиум-јонска батерија на полнење
Користете како резервна или замена на батеријата за вашиот GoPro

Батеријата се користи  за полнење за HERO7 Црна, HERO6 Црна, HERO5 Црна или HERO (2018)

Спореди