Sale!

GoPro Replacement door-AMIOD-001-

1,990.00 ден 1,899.00 ден

Оваа врата за заштеда ја штити влезната и излезната порта на вашата HERO5 сесија. Се чува водата, нечистотијата и остатоците од USB-портата и слотот за microSD ™ картичка. Ако оригиналната врата на GoPro се изгуби или оштети, користете ја оваа врата за замена.

Резервна врата за HERO5 сесија
Интуитивен дизајн прилепува на своето место
Одржува водоотпорен рејтинг од 33м (10м) за HERO5 сесија

Спореди