Sale!

GoPro Suction Cup Mount -AUCMT-302-

3,150.00 ден 2,999.00 ден

Прикачете го GoPro на автомобили, чамци, мотоцикли и многу повеќе. Оваа индустриска сила монтирање на вшмукување Cup се докажува со брзина од 150+ mph и изработена за стабилност и широк спектар на движење. Прилагодливите рачки овозможуваат ултра компактно монтирање. Вклучува стандардна база и основа за брзо ослободување за поместување на снимките и локациите. За максимална цврстина на држење, прицврстете ја на чиста површина.

Вшмукување чаша
Прилагодливи оружје
Стандардна база
Основа за брзо ослободување
Bag Bag

Спореди