Sale!

GoPro Super Suit (Uber Protect -AADIV-001-

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

4,190.00 ден 3,999.00 ден

Одговарајте на вашиот GoPro со Super Suit за екстремни активности на отворено и за нуркање со длабоко водата. Вклучените водоотпорни backdoors обезбедуваат заштита на длабочините од 196ft (60m) и исто така заштитуваат од летачки остатоци, чакал, нечистотија и мали карпи. Рамната стаклена леќа овозможува максимална острина на сликата над и под вода.

Крајната заштита за вашиот GoPro за време на екстремни активности на отворено и нуркање со длабоки води
Водоотпорен до 196ft (60m)
Вклучува две водоотпорни backdoors кои може да се користи со Floaty1
Вклучува еден Скелетот Бекдор за достапност на екран на допир и подобрено зачувување на аудио2
Вашата GoPro покривна леќа мора да се отстрани пред да се стави камерата во куќиштето
Рамната стаклена леќа на куќиштето обезбедува максимална острина на сликата над и под вода

Спореди