Sale!

GoPro Supercharger AWALC-002-EU

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

4,190.00 ден 3,990.00 ден

Најбрзиот начин да го наполните вашиот GoPro, 27.5W Supercharger (Меѓународен двополен приклучок) ви овозможува да наплаќате два GoPro уреди истовремено – било каде во светот. USB-C приклучокот нуди 20 до 70% побрзо полнење на уреди кои се компатибилни со брз полнеж1 во споредба со користење на конвенционален полнач2. Исто така можете постојано да го напојувате GoPro за време на подолго снимање. Вклучува заменливи AC приклучоци за ѕидни приклучоци за ѕидови во САД, Велика Британија, ЕУ и АУ.
Полначот од 27,5W наплатува до два GoPro уреди одеднаш
Приклучокот USB-C полни брз компатибилен GoPro уред до 20 до 70% побрзо1 отколку конвенционален полнач2
Портовите за USB-C со брзо полнење се наплаќаат со 5.1V 3A, 5.5V 3A и 12V 1.67A, додека приклучокот USB-A е на 5.1V 1.5A
Континуирано го засилувајте GoPro за време на подолго снимање, како фотографирање на време
Вклучува AC приклучоци за ѕидни приклучоци за ѕидови во САД, Велика Британија, ЕУ и АУ
Работи со повеќето уреди што можат да се наплаќаат преку USB3

Спореди