Sale!

GoPro The Frame (Hero5 Black)-AAFRM-001

2,620.00 ден 2,499.00 ден

Оваа рамка за замена е најмалиот, најлесен начин за монтирање на GoPro. Овозможува извонредно компактно монтирање со низок профил, оптимално снимање на звук за време на активностите со ниска брзина и полно работно време на USB C и HDMI портите на фотоапаратот.

Замена за монтажа рамка
Најмалиот, најлесниот начин да го монтирате GoPro
Минималистички дизајн за компактна монтажа со мал профил
Овозможува оптимално снимање на аудио за време на активностите со ниска брзина
Овозможува полно работно време за пристап до USB-C и HDMI портови за практично претовар на податоци, видео во живо и полнење

Спореди