Sale!

TESLA вградена плотна HI3200MB

8,520.00 ден 7,489.00 ден

Плоча тип Индукција плоча
Енергетска класа А
Број на грејни зони 2
Други контроли на допир на допир
2 зони за готвење
9 нивоа на моќ
Тајмер
Заклучување на деца
Индикатор на резидуална топлина
Боја црна
Димензии ширина 30 см
Гаранција 5 години

Спореди