Sale!

TESLA вградена плотна HI6300MB

15,350.00 ден 13,459.00 ден

Плоча тип Индукција плоча
Енергетска класа А
Број на грејни зони 3
Други контроли на допир на допир
3 зони за готвење
9 нивоа на моќ
Бустер
Грунтни рабови
Шот Черан стакло
Тајмер
Заклучување на деца
Индикатор на резидуална топлина
Боја црна
Димензии ширина 60 см, брусени рабови
Гаранција 5 години

Спореди