Sale!

TESLA Вградлива рерна BO300MX

11,270.00 ден 10,347.00 ден

Вид на рерната Вградена статичка рерна
Енергетска класа А класа
Други 4 функции
Боја од нерѓосувачки челик / црно стакло
Димензии на капацитет 70 л
Гаранција 5 ГОДИНИ

Спореди
Категорија: , Таг