Sale!

TESLA Вградлива рерна BO600MB

12,590.00 ден 10,999.00 ден

Вид на рерна Вградена рерна
Енергетска класа А
Друг механички тајмер
8 функции
Вентилатор за ладење
Скара
Боја црна
Димензии Капацитет 70 л
Гаранција 5 ГОДИНИ

Спореди
Категорија: , Таг