TESLA Вградлива рерна BO900MX

Фурна за вградување
Мултифункционална
Енергетска класа:А
Капацитет на фурната:70L
Дигитален тајмер
9 функции
Грил,Вентилатор
Механички тајмер
ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

Спореди
Категорија: , Таг