РАСПРОДАДЕН TESLA Вертикален замрзнувач RU1600H

Вид производ: Вертикален замрзнувач
Димензии: 55 x 58 x 142
Капацитет на фрижидер: 163 L
Капацитет на замрзнувач: /
Енергетска класа:A +
Технологија: Автоматско размрзнување (defrosting)

ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

Спореди