TESLA Комбиниран фрижидер RC2700H A+, 206 l, 68 l

Позицијата на замрзнувачот Dole
Енергетска класа А +
Капацитет на ладилникот 206 l
Капацитет на замрзнувачот 68 л
Боја бела
Ниво на бучава 42 dB
Уредување на стаклени полици
Правец на отворање на вратата Променлива
Ладилник (гас) (R600a / R134a): R600a / 70g
Потрошувачка на ел. Енергија – 0,68 kWh / 24h
– 248 kWh / год
Ширина 56 см
Висина 176 см
Длабочина 58 см
Димензии (ШxВxД) 56 x 176 x 58 см

ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

Спореди