TESLA Комбиниран фрижидер RC3100H A+, 223 l, 89 l

Позицијата на замрзнувачот Dole
Енергетска класа А +
Капацитет на ладилникот 223 л
Капацитет на замрзнувачот 89 л
Боја бела
Климатска класа N-ST
Ниво на бучава 42 dB
Уредување на стаклени полици
Правец на отворање на вратата Променлива
Ладилник (гас) (R600a / R134a): R600a / 78g
Потрошувачка на ел. Енергија – 0,75 kWh / 24h
– 273 kWh / год
Влез за напојување 105 W
Ширина 60 см
Висина 185 см
Длабочина 60 см
Димензии (ШxВxД) 60 x 185 x 60 см

ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

Спореди