Sale!

TESLA МАШИНА ЗА САДОВИ WD460M

18,720.00 ден 15,990.00 ден

Вид производ: Самостојна машина за садови
Капацитет: 9 сетови
Димензии:
Енергетска класа: А++
Ниво на гласност: 49 db
Број на програми: 7
ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

Спореди