Sale!

Tesla МАШИНА ЗА САДОВИ WD660M

18,799.00 ден 16,679.00 ден

Вид производ: Самостојна машина за садови
Капацитет: 12 сетови
Димензии: 60cm
Енергетска класа: А++
Ниво на гласност: 49 db
Број на програми: 7
ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

Спореди