TESLA Микровална печка MW2060MS

Тип Дигитален
Моќ 700 W
Боја SILVER
Капацитет на отворено 20 л
Скара 1000 W
5 нивоа на моќ
дигитални команди
Одмрзнување
комбинирано готвење
дигитален часовник
изразат готвење
детска брава
звучен сигнал за крај
Гаранција 5 години

Спореди