Sale!

TESLA Микровална печка MW2390MB

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

6,520.00 ден 5,799.00 ден

Тип Digitall
Моќ 800 W
Боја црно стакло
Капацитет на отворено 23 l
Скара 1000 W
5 нивоа на моќ
дигитални команди
автоматско мени
Одмрзнување
комбинирано готвење
дигитален часовник
изразат готвење
детска брава
звучен сигнал за крај
Гаранција 5 години

Спореди