Sale!

TESLA стако-керамичка рамна плотна за готвењеHV6400MB

11,655.00 ден 9,119.00 ден

Вид на плоча Стаклена керамичка плоча
Енергетска класа А
Број на грејни зони 4
Други контроли “сензор за допир”
4 зони за готвење
9 нивоа на моќ
Тајмер
Заклучување на деца
Индикатор на резидуална топлина
Боја црна
Димензии Ширина 60 см
Гаранција 5 години

Спореди