TESLA aspirator DB600MB

Модел DB600MB
Тип на аспиратор Аспиратор
Број на мотори 1
Друг ладен сијалица 1.5 W
Мотор од 100 W
Вшмукување моќ 200m3 / h
3 брзини
66 dB
1 алуминиумски филтер
Боја црна
Димензии Ширина 60 см
Гаранција 5 години

Спореди