TESLA aspirator DB600MX

4,600.00 ден

Модел DB600MX
Вграден аспиратор
Број на мотори 1
Други LED светилки 1,5 W
100 W мотор
вшмукување моќ 200m3 / h
3 брзини
66 dB
1 алуминиумски филтер
Боја Инокс
Димензии ширина 60 см
Гаранција 5 години

Спореди