TESLA aspirator DC600MX

5,300.00 ден

Модел DC600MX
Тип на аспиратор Аспиратор
Број на мотори 1
Друго осветлување 2 x 40 W
85 W мотор
вшмукување моќ 300m3 / h
3 брзини
54 дБ
2 алуминиумски филтри
Боја од нерѓосувачки челик
Димензии ширина 60 см
Гаранција 5 години

Спореди