TESLA aspirator DD600MG

Модел DD600MG
Тип на аспиратор Декоративен аспиратор
Број на мотори 1
Друго LED осветлување 2 x 1,5 W
125 W мотор
вшмукување моќ 400m3 / h
3 брзини
54 дБ
1 алуминиумски филтер
Боја од нерѓосувачки челик / стакло
Димензии ширина 60 см
Гаранција 5 години

Спореди