Sale!

Тесла телескопски аспиратор DT600SX

4,170.00 ден 2,990.00 ден

3 брзини
54 дБКапацитет на усисивање 280 m3/h
Ширина (cm) 60
Боја Инокс
Број на мотори 1
Осветлување 1 x 5 W
Ниво на бучава (dB) 65
2 алуминиумски филтри
Боја од нерѓосувачки челик
Димензии ширина 60 см
Гаранција 5 ГОДИНИ

Спореди