Sale!

TESLA FRIZIDER 212L RD2100М

13,430.00 ден 11,399.00 ден

Вид производ: Комбиниран фрижиддер
Димензии: 55 x 58 x 142
Капацитет на фрижидер: 171 L
Капацитет на замрзнувач: 41 L
Енергетска класа:A +
Технологија: Автоматско размрзнување (defrosting)

ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

Спореди