TESLA FRIZIDER 240L RS2400H

Вид производ: Една врата
Димензии: 55 x 58 x 142
Капацитет на фрижидер: 240 L
Капацитет на замрзнувач: /
Енергетска класа:A +
Технологија: Автоматско размрзнување (defrosting)

ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

Спореди