TESLA FRIZIDER RD2100М

Нето запремнина (l)
171 + 41
Технологија на ладење
Самонатопувачко
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
2
Запремнина на фрижидерот
171
Запремнина на замрзнувачот
41
Ниво на бучава
42
Боја
Бела
Димензии (mm)
550 x 1420 x 580

ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

Спореди