TESLA HI6400MB Стакло-керамчка рамна плотна за готвење

15,710.00 ден

Плоча тип Индукција плоча
Енергетска класа А
Број на грејни зони 4
Други контроли на допир на допир
4 зони за готвење
Шот Черан стакло
9 нивоа на моќ
Грунтни рабови
Бустер
Тајмер
Заклучување на деца
Индикатор на резидуална топлина
Боја црна
Димензии ширина 60 см, брусени рабови
Гаранција 5 години

Спореди