Sale!

Tesla HV 3200 MB стакло-керамичка рамна плотна за готвење 3000 W

6,470.00 ден 5,589.00 ден

Стаклокерамичка плоча за готвење домино
Инсталирана моќност
3000 W
Димензии
28,8 см
Единствени карактеристики
Дигитални меки копчиња за контрола на допир, 9 нивоа на енергија, тајмер, механизам за безбедност, ChildLock, индикатор за преостаната топлина
Боја
Црно
Гаранција
Ги гарантираме сите права на клиентите според Законот за заштита на потрошувачите
ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

Спореди