Tesla HV 6410 MX стакло-керамичка рамна плотна за готвење 6600 W

12,380.00 ден

Стаклокерамичка плоча за готвење домино
Инсталирана моќност
6600 W
Димензии
59 см
Единствени карактеристики
Дигитални меки копчиња за контрола на допир, 4 индукциски грејни површини, 9 нивоа на моќност, тајмер, механизам за безбедност, ChildLock, индикатор за резидуална топлина
Боја
Црно
Гаранција
Ги гарантираме сите права на клиентите според Законот за заштита на потрошувачите
ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

Спореди