TESLA MASINA ZA SADOVI WD460MX

Вид производ: Самостојна машина за садови
Капацитет: 9 сетови
Димензии: 60cm
Енергетска класа: А++
Ниво на гласност: 49 db
Број на програми: 7
ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

Спореди