Sale!

Tesla RC 3100 FHX Комбиниран фрижидер 327L

25,430.00 ден 17,590.00 ден

Тип
Комбиниран фрижидер со замрзнувач
Енергетска класа
A +
Вкупен волумен
295 л
Волумен на дел за ладење
222 л
Обем на работа за замрзнување
73 l
Топење
Само-реплицира
Бучава
43 dBA
Единствени карактеристики
Лево / десно отворање на вратата, LED осветлување, 3 стаклени полици, плодови и зеленчук, 3 фиоки во замрзнувачот
Димензии
60 х 185 х 60 см

ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

Спореди