TESLA RC3200FHX Комбиниран фрижидер инокс

Нето запремнина (l)
210 + 75
Технологија на ладење
Total No Frost
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
3.5
Број на фиоки во замрзнувач
3
Запремнина на фрижидерот
210
Запремнина на замрзнувачот
75
Ниво на бучава
42
Боја
Инокс
Димензии (mm)
599 x 1858 x 598

Гаранција: 5 години

Спореди