TESLA RD1600H фрижидер

Тип: фрижидер со две врати, само-адаптирање, со замрзнувач
Енергетска класа:
A +

Обем:
115 л нето фрижидер
40 л замрзнувач
Димензии: 123 x 50 x 58 cm (H x W x D)
Број на врати: 2
Боја: бела
Друго: Стаклени полици
Гаранција: 5 години

Спореди