TESLA RH3200H Фрижидер за замрзнување

Волумен 316 л нето
Вид на замрзнувач Хоризонтален замрзнувач
Енергетска класа А
Други 1 кошница
Боја бела
Димензии 84,5 x 112 x 70 cm (H x W x D)
Гаранција 5 ГОДИНИ

Спореди