Tesla RS 0900 H фрижидер 94L A+

Фрижидер со една врата
бела
вкупен бруто волумен 94 l
нето волумен на фрижидер 92 l
само-решавање
/ LED осветлување
две стаклени полици
1 кутија за овошје и зеленчук
3 полици на врата (отстранување на шишенце од 1,25 л)
интегрирани рачки
Класа на N-ST клима (16 до 38 0C)
ниво на бучава 41 dB
промена на насоката на отворање на вратата
A + класа
48x50x84

ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

Спореди