Sale!

Tesla RS 0903H фрижидер 93L

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

7,990.00 ден 6,990.00 ден

Нето запремнина (l) 93
Технологија на ладење Рачно натопување
Енергетска класа A+
Запремнина на фрижидерот 93
Ниво на бучава 42
Боја Бела
Димензии (mm) 472 x 850 x 450

Спореди