Tesla RS 1300 H Фрижидер 132L

Тип: Со замрзнувач
Енергетска класа: A +
Обем:
103 л нето фрижидер
15 л замрзнувач
Димензии: 85 x 55 x 58 cm (H x W x D)
Број на врати: 1
Боја: бела
Друго: Стаклени полици
Гаранција: 5 ГОДИНИ

Спореди