TESLA RS2300H Фрижидер

Совет: Фрижидер со една врата со замрзнување
Енергетска класа: А +
Zapremina:
210 л net frižider
15 л комора за замрзнување
Димензии: 142 x 55 x 58 см (в x Ш x Д)
Број на врата: 1
Боја: Бела
Друго: стаклена полиција
Гаранција: 5 Година

Спореди