TESLA RU0800H Фрижидер за замрзнување-РАСПРОДАДЕН

0.00 ден

Волумен 85 л нето
Замрзнувач тип Вертикален замрзнувач
Енергетска класа А +
Други проѕирни фиоки
Боја бела
Димензии 85 x 55 x 58 cm (H x W x D)
Гаранција 5 години

Спореди